Dita e Rinisë nuk mund të festohet pa një birrë të mirë, ndaj edhe Birra Stela ishte e pranishme në festën e organizuar në ish-Bllok për t’i dhënë kësaj dite një kënaqësi më shumë të gjithë të rinjve dhe të rejave të pranishëm.