Strong Beer

Strong Dopio Malto Beer

Përbërësit: Ujë, Malto Elbi, Lupolo, Maja. Produkte të prodhuara & ambalazhuara pa konservant.
Lloji i birrës: Dopio Malto
Afati i ruajtjes: 1 vit
Ekstrakti origjinal: 11.2 Plato
Alkol: 6% vol
Tipi i fermentimit: i ulët
Ngjyra: 15 EBC
Hidhesia: 20 EBC
Temperatura e servirjes: 10 – 13°C
Formatet e disponueshme: 33 cl qelq
Shija: E ëmbël dhe me buket alkoolik të qartë karakteristik i birrës me dopiomalto.