American Orange pet & kanace

American Orange në formatin pet dhe kanace

  • Pije freskuese me ekstrakte natyrale bimore.
    Përbërësit: Ujë, Sheqer, Ëmbëlsues, Koncentrat
    i lëngut të portokallit ,Dioksid karboni.

  • Lloji: Pije freskuese
  • Përbërësit kryesorë: Ujë, Sheqer, Ëmbëlsues, Koncentrat, i lëngut të portokallit, Dioksid karboni.
  • Të dhënat fiziko-kimike: Brix 5.5, Co2 (6gr/ L), pH. 2.5
  • Temperatura e servirjes: 4-8°C
  • Afati i konsumimit: 12 muaj
  • Formatet e disponueshme: 0.33 cl kanaçe & 1.5 L Pet
  • Shija: Pije freskuese e gazuar me ekstrakte natyrale.

  • American Orange pet 1.5L
    American Orange pet 1.5L
  • American Orange kanaçe 0.33L
    American Orange kanaçe 0.33L
  • Koli kanaçe 24 copë x 0.33L
    Koli kanaçe 24 copë x 0.33L
  • Koli pet 6 copë x 1.5L
    Koli pet 6 copë x 1.5L
  • American Orange koli pet me 6 copë x 1.5L
    Koli pet me 6 copë x 1.5L