Birra Stela 0% Alkool

Birra Stela 0.0% ALC

Birrë e prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura.

Përbërësit: Malto elbi, lupolo, ujë.
Lloji: Lager
Alkool: 0.0% vol
Afati i ruajtjes: 1 vit
Temperatura e servirjes: 5 – 8°C
Formati : 33 cl qelq / 0.5 cl kanace
Ekstrakt origjinal: 7.0 Plato
Paketimi: 24 copë / 12 copë
Ngjyra: 8 EBC
Hidhësia: 8 EBC
Shija: Ëmbëlsia dhe hidhësia ekuilibrojnë njëra tjetrën.Birrë konsistente me një shkumë të dendur.

Prodhuar dhe Certifikuar sipas Standardeve HALAL.

Logo Halal