Birrat Stela 2020

Birra Stela

Birrë Lager prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura.

Më shumë

Birra Stela 0.0% ALC

Birrë Pils prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura. Prodhuar dhe Certifikuar sipas Standardeve HALAL.

Më shumë

Birra Stela 0% Alkool

Birra Çek Pilsener

Shija e birrës së vërtetë Çeke është tashmë këtu.

Më shumë

Cek Pilsener shishe

Çek Pilsener në formatin kanaçe

Shija e birrës së vërtetë Çeke është tashmë këtu.

Më shumë

Cek Pilsenser kanaçe 0.5L

Cek Craft Beer

Cek Craft Beer

Shija e birrës së vërtetë Çeke është tashmë këtu.

Më shumë

Cek Pilsener Dark

Shije karakteristike e cila vjen si pasojë e përdorimit të tre tipeve të ndryshme të maltos.

Më shumë

Cek Pilsener Dark 0.33 cl qelq

Iliria Weissbier

Iliria Weissbier

Birrë weiss e prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura.

Më shumë

Strong Beer

Birrë Dopio Malto. E ëmbël dhe me buket alkoolik të qartë karakteristik i birrës me dopiomalto.

Më shumë

Strong Dopio Malto Beer

American Cola

Pije freskuese e gazuar me ekstrakte natyrale.

Më shumë

American Orange

Pije freskuese e gazuar me ekstrakte natyrale.

Më shumë

American Orange kanaçe 0.33L

American Lemon kanaçe 0.25L

American Lemon

Pije freskuese e gazuar me ekstrakte natyrale.

Më shumë

Pije energjike

Pije energjike aromantike me përbërës natyral: Ujë i gazuar; sheqer, ëmbëlsues, aromë natyrale, kafeinë dhe taurinë e përpunuar.

Më shumë