Adrenalina në formatin pet dhe kanace

 • Pije energjike aromantike me përbërës natyral: Ujë i gazuar; sheqer, ëmbëlsues, aromë natyrale, kafeinë dhe taurinë e përpunuar
 • Lloji: Pije energjike
 • Përbërësit natyralë: Ujë natyral, sheqer, aromë natyrale, kafeinë dhe taurinë e përpunuar
 • Të dhënat fiziko-kimike: Brix 12, CO2 (6 gr/ L), pH. 2.4-2.6
 • Temperatura e servirjes: 4-8C
 • Afati i konsumimit: 12 muaj
 • Formatet e disponueshme: 0.25 L Kanaçe & 1.5 L Pet
 • Shija: Pije energjike aromantike me përbërës natyral: Ujë i gazuar; sheqer, aromë natyrale, kafeinë dhe taurinë e përpunuar.
 • Adrenalina kanaçe 0.25L
  Adrenalina kanaçe 0.25L
 • Koli kanaçe me 24 copë x 0.25L
  Koli kanaçe me 24 copë x 0.25L
 • Adrenalina pet 1.5L
  Adrenalina pet 1.5L
 • Koli pet 6 copë x 1.5L
  Koli pet 6 copë x 1.5L
 • Adrenalina koli pet
  Koli pet 6 copë x 1.5L
 • Koli kanaçe
  Koli kanaçe