Birrat Stela 2020

Stela Lager Beer

Birrë Lager prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura. Produkte të prodhuara & ambalazhuara pa konservant.

 • Përbërësit: Ujë, Malto Elbi, Misër i çembrionizuar, Lupulo, Maja.
 • Lloji i birrës: Lager Beer
 • Afati i ruajtjes: 1 vit
 • Ekstrakti origjinal: 10.8 Plato
 • Alkooli: 4.2 % vol
 • Tipi i fermentimit: i ulët
 • Ngjyra: 8 EBC
  Hidh
  ësia: 18 EBC
 • Temperatura e servirjes: 5 – 8°C
 • Formatet e disponueshme: 33/50 cl qelq
 • Paketimi: 6 qelq; paketim 12 qelq; kuti kartoni; arkë; europaletë
 • Shija – Ëmbëlsia dhe hidhësia ekuilibrojnë njëra tjetrën. Birrë konsistente me një shkumë të dendur.
  Pet 1/1.5 lit
 • Afati i ruajtjes: 4 muaj
  Fuci: 30/50 lit 6 muaj
  Kanaçe: 0.33/0.5 lit 12 muaj