Cek Craft Beer

Cek Craft Beer

 • Përbërësit: Malto elbi, lupolo, maja, ujë
 • Lloji i birrës: Craft Beer
 • Afati i ruajtjes: 1 vit
 • Ekstrakti origjinal: 11.2 Plato
 • Alkol: 4.5%
 • Tipi i fermentimit: i ulët
 • Ngjyra: 10 EBC
  Hidh
  ësia: 22 EBC
 • Temperatura e servirjes: 6 – 9°C
 • Formatet e disponueshme: 33/50 cl qelq & 30L fuçi
 • Paketimet: Paketim 12 qelq & Pet 24L & Europalete
 • Shija: Buket karakteristik i birrës së pa filtruar pils, me hidhësi mbetëse dhe aromë të dallueshme lupolo. E pasur me proteina dhe polifenole.
 • Cek Craft 0.5L qelq
 • Cek Craft 0.33L qelq