Cek Pilsener Beer

Cek Pilsener

 • Përbërësit: Malto elbi, lupolo, maja, ujë
 • Lloji i birrës: Pilsener
 • Afati i ruajtjes: 1 vit
 • Alkol: 4.50%
 • Ekstrakti origjinal: 11.2 Plato
 • Tipi i fermentimit: i ulët
 • Ngjyra: 10 EBC
  Hidh
  ësia: 22 EBC
 • Temperatura e servirjes: 6 – 9°C
 • Formatet e disponueshme: 33/50 cl qelq & 30/50 L fuçi
 • Paketimet: 12 qelq / Pet 24 L qelq / Europalete
 • Shija: Buket karakteristik i birrës pils, me hidhësi mbetëse dhe aromë të dallueshme lupolo.