Harta Shqip

FORMA E KONTAKTIT

  KONTAKTET TONA


  Tiranë Lokalet 00355692053452

  Tiranë Markete, Shumica 00355672083322

  Tiranë Supermarkete 00355696076899

  Durrës, Laç 00355672083313

  Lushnje, Fier, Vlorë, Gjirokastër, Sarandë 00355672083384

  Kamëz, Dibër, Kukës, Has, Shkodër, Burrel 00355696082118

  Elbasan, Berat, Korçë, Devoll 00355697081892


  Harta e Shqiperise

  Shpërndarja dhe rrjeti i shpërndarjes

  ITALIA • SHQIPËRIA • MAQEDONIA • KOSOVA • MALI I ZI • IRANI • KINA