Iliria Weissebeir e re

Iliria Weissbier

Birrë weiss e prodhuar nga lëndët e para natyrale të përzgjedhura: Ujë, Malto gruri, Malto Elbi, Lupolo, Maja. Produkte të prodhuara & ambalazhuara pa konservant.

 • Përbërësit: Malto gruri, malto elbi, lupolo, maja, ujë.
 • Lloji i birrës: Weisse
 • Afati i ruajtjes: 1 vit
 • Ekstrakti origjinal: 11.8 Plato
 • Alkol: 5% vol
 • Tipi i fermentimit: i ulët
 • Ngjyra: 12 EBC
  Bitterness: 18 EBC
 • Temperatura e servirjes: 9 – 12°C
 • Formatet e disponueshme: 33/50 cl qelq & 30L fuçi
 • Shija: Aromë karakteristike e marrë nga majaja dhe malto e grurit. Shoqëruar me një shkumë kremoze. E pasur me proteina dhe polifenole.
 • Iliria Weisse 0.5L dhe 0.33L
 • Kuti kartoni me 20 copë x 0.33L ose 20 copë x 0.5L
 • Kuti kartoni me 20 copë x 0.33L ose 20 copë x 0.5L
  Kuti kartoni me 20 copë x 0.33L ose 20 copë x 0.5L
 • Arkë druri me 20 copë x 0.33L ose 12 copë x 0.5L
 • Arkë druri me 20 copë x 0.33L ose 12 copë x 0.5L
  Arkë druri me 20 copë x 0.33L ose 12 copë x 0.5L
 • Paletë me arka 48 arka x 20 copë x 0.33L ose 45 arka x 12 copë x 0.5L
  Paletë me arka 48 arka x 20 copë x 0.33L ose 45 arka x 12 copë x 0.5L
 • Paletë me 66 koli x 20 copë x 0.33L
  Paletë me 66 koli x 20 copë x 0.33L
 • Paletë 12 koli x 20 copë x 0.33 L