Në datat 27-30 nëntor 2016, kompania Stefani & Co ishte e pranishme me stendën e vetë në panairin më prestigjioz të përvitshëm në Tiranë – Klik Ekspo Group pranë Pallatit të Kongreseve.

Panairi dhe stenda e Stefani & Co u vizituar dhe përshëndet nga qindra qytetarë dhe përfaqësues të qeverisë të cilët patën mundësi të shijonin edhe nga produktet tona si birrat, lëngjet me gaz dhe pijet energjike.