Me rastin e Festave të Fundvitit dhe me mbështetjen e bashkisë lokale Birra Stela sivjet ishte e pranishme edhe në sheshin qendror në qytetin e lashtë të Lezhës për të sjellë sadopak atmosferë dhe hare për të gjithë banorët.